2012, Re-Genesis

2012.
La un simplu "search" pe Google, gasim peste cinci sute de milioane de pagini avand ca subiect acest an, documentare intregi trateaza tema si posibilele scenarii apocaliptice.

Cu totii cunoastem semnificatiile, sau cel putin asa credem, insa cu adevarat important este sa Intelegem de ce acordam atata atentie acestui an si ce il face atat de celebru... Sfarsitul calendarului Maya este o prima semnificatie a acestei date (21 Decembrie 2012) insemnand sfarsitul evenimentelor predictibile.
Deasemenea coincide mai mult sau mai putin cu milenarismul crestin, bazat pe profetia Apocalipsei lui Ioan.
Ce inseamna Apocalipsa pentru majoritatea oamenilor secolului XXI?
Moartea Societatii asa cum o cunoastem noi sau mai simplu Sfarsitul Lumii...
Si cine se teme mai mult de Moartea Societatii?
Pe de-o parte se tem oamenii slabi, neputinciosi, care se ascund in spatele Sistemului iar pe de alta parte liderii acestuia, cei care il controleaza si profita zilnic de pe urma lui.

Si totusi, 2012 inseamna mai mult de atat... inseamna si Speranta in Inceputul unei Lumi Noi, o Re-Geneza a Omului Nou... o Lume in care vom putea citi literatura de calitate in loc de tabloide infecte, o lume in care vom avea posibilitatea cu totii sa urmarim cele mai noi inovatii in domenii stiintifice de avantgarda in loc de "Stirile de la ora 5", o lume in care vom face sport in loc sa-l comentam la televizor, o lume in care vom educa copii exact asa cum trebuie in loc sa le trimitem bani din strainatate, o lume in care sa putem trai fara teama zilei de maine, fara teama de a iesi noaptea la o plimbare prin parc, o lume fara teama de Schimbare.
Evident ca aceasta trecere nu este deloc usoara, fiind precedata de suferinta si Moarte. Exact de aceasta perioada incerta ne temem cu totii, buni si rai, multumiti si nemultumiti, puternici si slabi... pentru ca in haosul tranzitiei nimeni nu este protejat de nimic.
Elementul central al Apocalipsei 2012 il constituie Judecata de Apoi.
Atunci cand un Om trece printr-o situatie dificila si ajunge la capatul incercarii el poate privi inapoi avand astfel posibilitatea sa cunoasca toate detaliile Intamplarii... atunci, in "al doisprezecelea ceas", cunoscand toata povestea el poate intelege ce i s-a intamplat si mai ales "de ce"... doar atunci el se poate lumina, doar atunci el Intelege... aceasta este "Mintea cea de pe urma", dupa ce Totul s-a terminat.
Astfel, Judecata de Apoi devine o expresie des uzitata de catre Biserica pentru a exprima Trezirea Constiintei.

Judecata nu este Condamnare, nu este Pedeapsa si nici macar Recompensare.
Judecata este analiza critica, lucida, urmata de decizii corecte.
Judecata de Apoi este pur si simplu Intelegerea Adevarului... Trezirea Constiintei.


Trezirea Constiintei Individuale
Primii oameni care s-au trezit la Constiinta si au devenit capabili sa inteleaga Consecintele Deciziilor chiar in momentul in care Actioneaza, au castigat un avantaj enorm asupra celorlalti. Acesti Oameni deosebiti, cu Constiinta Treaza, au profitat de avantajele lor pentru a controla si supune mai intai Natura si apoi pe ceilalti Oameni, devenind lideri si elite... Ei au intrat in istorie sub numele de ZEI...“Zeii” sunt oameni ce au influentat si impresionat puternic Societatea Umana fiind Divinizati datorita calitatilor lor deosebite. Acesti oameni au fast pastrati in Memoria Colectiva, datorita faptelor lor.
Zeus, Yhwh, Ra, Vishnu si toti Zeii antropomorfi au fost Oameni Reali, deificati in timp de popoarele pe care
le-au stapanit prin Cuvant (ca invatatori si preoti) sau prin fapta (ca razboinici si tirani).

"Zeii" au observat ca potentialul de Trezire a Constiintei se mosteneste genetic si se poate atinge prin Educatie. Astfel familiile de lideri si-au creat panteon-uri prin pastrarea caracteristicilor in interiorul familiei interzicand casatoriile in afara "grupului". In cateva generatii urmasii lor au degenerat din cauza consagvinitatii si au aparut mutanti (bolnavi fizic si/sau psihic).
Solutia a fost de aducerea unor alti oameni cu potential genetic ridicat in interiorul "grupului". In acest timp insa, s-au Trezit la Constiinta si alti oameni care observand existenta acestor grupuri au aderat la ele sau au dorit sa le distruga, nefiind de acord cu statutul lor elitist... Acestia au fost Eroii.
Eroii au reusit in cele din urma sa demistifice statutul zeiesc al elitelor care astfel au decazut la rang de familii regale si au instituit sistemul monahal.
Insa nu toti eroii au facut parte din aceste doua grupuri pro sau contra zeiesti. Unii si-au vazut de propriile drumuri, creand astfel noi imperii si familii regale.
Trezirea la nivel individual a dus la aparitia geniilor si profetilor.

Trezirea Constiintei de Grup
Odata aparute dinastiile, acestea au inceput sa planifice si sa execute proiecte de lunga durata. Aceasta actiune Constienta, centrata pe interese comune a dus la Trezirea Constiintei de Grup.
Vreme de milenii, familiile regale s-au luptat intre ele pentru suprematie, avand drept rezultat al intrigilor de palat si al aliantelor, crearea unei Retele Globale Elitiste. In cele din urma Reteaua a ajuns la o structura echilibrata iar in prezent controleaza Sistemul la nivel planetar. In acest timp, grupurile nou ridicate pentru a-si putea pastra nisa de supravietuire au intrat in zona clandestina, creand Societati Secrete, Mafii sau Triade.

Trezirea Planetara sau Re-Geneza 2012
Incepand cu 1989, de la Caderea Comunismului, Reteaua elitista globala fuzioneaza intrand in conflict cu Societatile Secrete pentru dreptul de a controla planeta.
Reteaua globala are toate parghiile economiei mondiale insa grupurile locale detin controlul absolut asupra multor zone de influenta. Avantajul retelei este ca actioneaza Unitar, Centralizat iar dezavantajul Societatilor Secrete este ca acestea lucreaza Independent.
In cele din urma Reteaua Globala va castiga conflictul si controlul asupra planetei... Acesta este programul Terra..
In timpul conflictului multe secrete vor fi dezvaluite si structurile statului planetar proaspat infiintat vor fi deteriorate. Pe fondul disperarii, foametei si plusului de informatii esentiale dezvaluite se va declansa spontan, natural, Trezirea Individula iar dupa depasirea pragului critic de numar de indivizi treziti efectul catalitic va duce la Trezirea Constiintei in fiecare supravietuitor.
Trezirea Constiintei la nivel planetar este: Judecata de Apoi, atunci cand fiecare va judeca lucid, cu mintea perfect treaza si va decide astfel Viitorul.
Odata cu trecerea pragului de Trezire a Constiintei din 2012, soarta Umanitatii devine imprevizibila, deoarece ne vom elibera de statutul de animele inconstiente, vite umane, previzibile si manipulabile.
Aceasta echivaleaza cu eliberarea de karma sau destin, soarta.
Constiinta Treaza inseamna ACTIUNE si nu REACTIUNE.
Atunci vom putea spune ca suntem Liberi, ca suntem Co-Creatori ai Lumii in care traim, Dumnezei in Dumnezeu...
Diversitatea din Unitate.

Xanadron
Evident ca doar viitorul (apropiat, zic eu, si nu anii 2055 sau 2113) ne va arata cine a avut (pre)viziuni mai fidele, dar asta nu ne impiedica sa... pritocim fiecare versiunea lui de viitor, influentat evident si de varianta lui de trecut/istorie "neoficiala".
Zona in care subscriu ipotezei tale de coagulare a Retzelei Globale (cu nucleu monarhic, dar si... monahic, al primilor "intermediari dintre Ceruri si Turma"), dar inglobind treptat si parghiile actualului complex industrial-militar-bancar (nu mai repet decit "micul detaliu" al detinerii in proprietate de catre familia regala britanica a circa 16% din suprafata uscatului Terrei).
Actualul complex militaro-industrial-bancar nu este inglobat treptat ci a fost "creat" treptat de catre familiile regale pentru a le sustine activitatile de control asupra populatiei...ele apartin de la inceput familiilor regale...si sunt parghiile prin cale ele au obtinut si detinut controlul asupra maselor..Statele sunt inventii exclusiviste ale organizatiilor elitiste monarhale....
Razboiul intre grupurile de interese din Vest si Yakuza nu este reprezentativ in conflictul dintre Reteaua Globala si Organizatiile Secrete locale...
De ce?
Simplu, Reteaua Globala prin Banca Mondiala, ONU, NATO, Societati de Asigurari si altele, detin controlul absolut asupra intregului pamant...Ce fac aia pe tarlaua lor nu are nici o influenta pe plan global.
Mai mult, organizatiile secrete izolate local daca vor sa isi manifeste influenta in exteriorul zonei lor de control vor avea nemijlocit de a face cu Reteaua Globala si nu se vor putea alia cu alte organizatii locale..toate relatiile cu exteriorul, comertul, asigurarile, transfer bancar, totul se face prin Reteaua Globala....
Razboiul este deja pierdut...
Pe de alta parte toate cunostiintele pe care le avem noi despre Organizatii Secrete, Reteaua Globala NWO, bunkere, programe secrete, proiecte secrete, programe sociale, 2012, etc...ne-au parvenit ca urmare a pierderilor de informatii din razboiul psihologic ce este dus intre acesti doi poli de putere (reteaua globala si organizatiile secrete). Aceste pierderi colaterale ne dau noua puterea de a iesi de sub controlul informational....si aceasta libertate obtinuta reprezinta slabiciunile Noului Sistem Mondial.

Libertatea si cunostiintele noastre fac imposibila aplicarea proiectului de control si manipulare la nivel global...Ei au pierdut razboiul pentru ca noi deja STIM...asta va face ca sa se prabuseasca sistemul Noii Ordini Mondiale.

Andrei Radu
Ce fel de Constiinta este aceea care:

"Primii oameni care s-au trezit la Constiinta si au devenit capabili sa inteleaga Consecintele Deciziilor chiar in momentul in care Actioneaza, au castigat un avantaj enorm asupra celorlalti. Acesti Oameni deosebiti, cu Constiinta Treaza, au profitat de avantajele lor pentru a controla si supune mai intai Natura si apoi pe ceilalti Oameni, devenind lideri si elite.." ???

Pe cale de consecinta, am spune ca toti cei care detin controlul asupra altora s-au trezit la Constiinta...privim in istorie si vedem fapte abominabile datorita acestei "constiinte" care, intr-adevar, au marcat omenirea, insa nu in sensul pozitiv, ci cel negativ! Un fel de dezumanizare, dar spectaculoasa, nu?!

Anul 2012 poate insemna o schimbare, insa nu schimbarea pe care o viseaza unii, o trambiteaza altii, ci una deloc calitativa.
Vom mai face un salt marcat de istorie la timpul potrivit pe o treapta a dezumanizarii...Vom trai si vom vedea!
Iar daca Trezirea Constiintei inseamna sa fiu cu un pas inaintea celuilalt si sa profit de oportunitate facandu-i rau, plasandu-ma in "lider", prefer sa raman in "turma", netrezindu-mi Constiinta!

Constiinta Treaza se afla dincolo de Bine si de Rau, dincolo de... "moralitate".
Controlul asupra altor oameni nu inseamna neaparat Constiinta Treaza, pentru ca poate fi realizat si prin metode fizice, brutale.
Numai controlul mental, psihologic este o consecinta a Constiintei Treze.
Trezirea Constiintei la nivel social reprezinta un salt calitativ fara seaman in Evolutia rasei umane in special si a Vietii in general.
Ramanerea "in turma", in cazul trezirii sociale nu este o solutie, deoarece turmele vor fi primele care vor pieri in 2012.
Numai cei mai bine adaptati la noile conditii vor supravietui si elementul cheie ce va garanta superioritate va fi Constiinta si Gandire Critica.
Incepand cu 2012 vom fi nevoiti sa acceptam o noua Segregare Sociala, de aceasta data bazata pe calitatea de OM cu Constiinta Treaza sau om adormit, vita umana.
Oamenii care vor incerca sa ajute "turmele" nu vor face altceva decat sa se incarce cu o responsabilitate ce nu si-o pot permite si astfel va deveni sclavul lor si va pieri odata cu ele.
Oamenii care vor exploata turmele vor avea profit imediat dar in lipsa unor colaboratori valorosi vor pierde cursa supravietuirii in fata grupurilor de oameni ce nu vor avea turme de ingrijit.
Reaparitia "moralitatii" in Noua Societate va urma in scurt timp dupa atingerea unui nou echilibru demografic, ca o necesitate inevitabila pentru stabilirea unor relatii care sa poata permite reaparitia structurilor sociale ale Noului Stat, deoarece nimeni nu se va mai lasa pacalit si exploatat, si astfel relatiile de egalitate si echitate se vor impune de la sine... dar numai intre OAMENI, sapiensii ramanand vite si in consecinta Proprietate.