Reconsiderarea Stiintei Oficiale

Cautarea haotica in bezna ignorantei si a neputintei ne-a obosit, setea de Cunoastere a multora a crescut. Intrebari existentiale, sunt acum prezente in mintile unui numar din ce in ce mai mare de oameni.
Filmele prezinta concepte si tehnologii cu mult deasupra lumii si cunostiintelor noastre, parca incercand sa ne deschida tot mai mult imaginatia si visarea, catre alte orizonturi, alte modalitati de a ne trai viata. Se pare ca avem nevoie de o schimbare radicala, de alt Adevar, de solutii concrete si de o reconsiderare a tot ceea ce stim, altfel criza aceasta nu numai ca nu se va rezolva, ci din contra, se va amplifica pana la limite greu de prevazut.

Ce ne mai poate aduce ziua de maine, in conditiile in care suntem aproape sapte miliarde de suflete, majoritatea traind la limita saraciei, pe o planeta secatuita de rezerve naturale, dezechilibrata ecologic, pe care zeci de specii de plante si de animale mor in fiecare an, unde calitatea aerului se inrautateste pe zi ce trece si unde graficele climaterice pe urmatorii ani, ne avertizeaza ca mari cantitati de gheata se vor topi, inundand continentele. Si inca nu se intrevad nici aparitia de noi tehnologii, sau surse noi de energie si nici posibilitatea de a ne refugia pe alte planete mai sigure. Intr-adevar, la prima vedere lucrurile par aproape fara rezolvare, probabilitatea unui razboi, sau a unor mari catastrofe naturale, chiar a sfarsitului planetei, par foarte plauzibile si din ce in ce mai multi oameni se sperie, implorand ajutorul Divin.

Vedem deci o deruta totala, distorsiuni peste distorsiuni, fiecare pretinzand ca spune adevarul, in tot acest iures de informatie, omul de rand fiind nu numai dezorientat si speriat, dar mai ales lipsit de orice speranta de viitor.
Daca insa privim lucrurile in ansamblu, putem observa cum de-a lungul ultimei sute de ani, au avut loc transformari radicale accelerate in toate domeniile vietii, stiinta, tehnica, filozofie, arte, spiritualitate.
Observam cum parca se desfiinteaza tot mai multe bariere ale necunoasterii si se elibereaza tot mai mult Spiritul Uman. Lumina Cunoasterii si eliberarea Spiritului, a Constiintei Umane, se pare ca nu mai pot trece neobservate, decat de catre cei care intr-adevar nu vor sa observe.
Explozia informationala, indeosebi dupa aparitia Internetului, a adus tot mai multa Lumina si Adevar in mintile celor insetati de Cunoastere, mass media oficiala nemaiputand stavili, cu minciunile si cenzura, acest proces.

Nu cumva este mai degraba vorba de o transformare de Sistem care, asa cum este si normal, nu se poate face decat prin degradarea celui vechi?
Nu cumva ceea ce pare un Sfarsit este de fapt un Inceput?

Dupa multi ani de studii, cercetari si experimente, am ajuns sa inteleg si sa cred cu toata taria, ca tot ceea ce am fost invatati a fost o iluzie, o pacaleala, o piesa de teatru perfect regizata de catre forte superioare noua, in scopul de a ne crea cadrul necesar experimentarii vietii, intr-o paleta foarte vasta de posibilitati, avand ca obiectiv real dezvoltarea si Evolutia propriei noastre Constiinte. Vremea copilariei rasei umane a trecut, dupa zeci de mii de ani de ratacit prin Intuneric, in sfarsit ne-am maturizat...A sosit timpul sa aflam Adevarul si sa alegem Constient, daca il acceptam sau nu. In functie de aceasta vom fi capabili sau nu, de a merge mai departe pe scara evolutiva, la un nivel superior de experienta, de o incredibila complexitate, fata de care lumea actuala va ramane in amintirea noastra ca o Epoca a Intunericului.

Majoritatea dintre noi am ramas cu o imagine gresita despre materie, Univers si legile lui de functionare, datorita faptului ca in scoala ni s-au predat doar efectele fenomenelor, nu si cauzele reale ale acestora.
Nimeni, daca nu a studiat stiinta si noile ei teorii, pe cont propriu, nu stie ca inca de pe vremea lui Einstein, cercetatorii au inceput sa se divizeze si o serie nesfarsita de enigme, blocaje si intrebari au creat o deruta nemaiintalnita anterior in lumea stiintei.
Teorii si experimente care au incercat sa dea raspunsuri si sa faca lumina, au ramas doar in sfera stiintei alternative, in timp ce stiinta “oficiala” se invarte in cerc, dand un amalgam caraghios de explicatii puerile, incapatanandu-se sa recunoasca ca premisele pe care s-a intemeiat, acum cateva sute de ani, au fost gresite!

Interpretarea Realitatii intr-o varianta distorsionata, care nu explica in totalitate fenomenele ce au loc in Univers, se pare ca este inca pe placul conservatorilor, care nu pot sa creada ca tot ce au invatat ei in facultate este total fals! Mai bine zis, ca reprezinta particularitati sau efecte, nu Cauza, in sine.Prefera sa sfideze si sa se faca ca nu observa fenomene evidente, demonstratii si experimente revolutionare, numai in dorinta de a-si pastra pozitiile sociale confortabile. Hotarat lucru, stiinta oficiala se afla intr-o criza cum nu a mai fost niciodata, mai exact este in pragul falimentului si daca nu se va restructura isi va pierde credibilitatea.