Eu, Antichristul

Cine este Dumnezeu?
O intrebare la care cu greu se poate raspunde. Cautandu-l pe Dumnezeu Oamenii au gasit un grup de caracteristici definitorii ale acestuia cu care sunt mai toti de acord:
Dumnezeu este Prim (incepator, inaintas, antemergator), Creator, si Extrem "cel mai..." (mare, puternic, bun, stiutor, longeviv, etc.)...Dumnezeu fiind Prim nu exista nimic inaintea lui, fiind Creator nu exista nimic in afara lui, fiind Extrem nu exista nimic mai mare/mult, superior lui.
Dar cu toate ca am aflat acestea despre Dumnezeu tot nu l-am putut gasi.
De ce?

Simplu.
Pentru ca abordarea problemei este gresita.
De ce abordarea problemei este gresita?
Pentru ca nu-l cautam prin metode corecte...Daca dorim cu adevarat sa-l gasim pe Dumnezeu atunci trebuie sa-l cautam in ceea ce Exista deja, pentru ca Dumnezeu nu poate fi decat Descoperit si nu Inventat, deoarece Dumnezeu EXISTA deja, el a Existat inca de la Inceputuri, de dinaintea inceperii curgerii Timpului.
Toate Cunostintele noastre despre Univers ne arata ca TOTul a fost simplu la inceputuri si se complica o data cu curgerea Timpului, deci Dumnezeu este mai usor de gasit daca il cautam in Simplitate.
"Stii ca ai atins Perfectiunea nu atunci cand nu mai ai nimic de adaugat ci atunci cand nu a mai ramas nimic de indepartat."

Asadar mergand pe cale inversa sa aflam mai intai:
Cine NU este Dumnezeu?

Ipoteza 1.
Dzeu nu sunt Eu.
De aici si intrebarea: Cine sunt Eu?
Ca sa aflu cine sunt Eu mai intai trebuie sa aflu "cine nu sunt Eu"...
EU nu sunt Universul fizic, nu sunt Galaxia, Nu sunt Pamantul...

Ipoteza 2.1.
Eu sunt corpul meu.
Conform observatiilor corpul omenesc este dinamic, el se naste, creste, traieste si moare apoi se destrama. Deci cat de mult ma pot identifica cu corpul meu?
Conform teoriilor, corpul este delimitat de natura inconjuratoare prin suprafata numita piele. Dar cat de separati suntem de fapt?
Unde incepe corpul si unde se termina?


Cand hrana si apa devin Eu si cand urina si transpiratia devine altceva?
Daca pierd un deget nu mai sunt EU?
Dar daca pierd o mana sau un picior?
Dar in timpul cresterii de la copil la adult, atat de diferit in acele doua impostaze, cine sunt EU cel adevarat, copilul sau adultul, cel de ieri sau cel de azi? Si daca eu sunt cel de acum, cine este cel de ieri? Eu sau Altcineva?


Pe de alta parte experimentele fizice ne arata ca trupul este dual alcatuit atat din materie cat si din energie (schimbare, evolutie).
Experimentele au aratat ca orice Om este invaluit intr-un camp energetic electromagnetic numit bio-energie sau aura.

Deci pana unde ma intind eu, pana la suprafata pielii sau pana la limita aurei?
Atunci cand aura mea se intersecteaza cu aura altei persoane eu mai sunt acelasi Eu sau sunt NOI?



Mai mult, teoriile arata ca orice corp material este inconjurat de un camp gravitational ce scade odata cu distanta fara a dispare niciodata complet, adica se intinde pana la marginea Universului.
Deci pana unde se intinde Corpul meu Potential, pana la suprafata pielii, pana la limita aurei sau pana la capatul Universului?
Oare sunt Eu intreg Universul?
Nu pot crede asta, asadar trebuie sa renunt la ipoteza ca Eu sunt corpul Meu.
Corpul imi apartine dar nu ma pot identifica cu el.

Ipoteza 2.2.
Eu sunt (numele meu).
Acesta ipoteza este atat de aberanta incat nici macar nu am intentia sa o discut.
Numele meu este numai o eticheta care imi apartine, pentru ca sa pot fi cumva identificat intre ceilalti Oameni.
EU nu sunt (numele meu), formularea corecta fiind numele meu este (numele meu).


Daca Eu nu sunt nici Corpul nici Numele atunci cine sunt?
Ce mai ramane?

Eliminand fizicul (materie, energie si informatie) ramane psihicul.

Concluzie 2:
Eu sunt Spiritul din Interiorul Corpului Fizic si toate amintirile, emotiile, sentimentele, gandurile, trairile, tot Universul Psihologic interior ma descrie pe Mine.
Acesta sunt EU: Universul Interior.

Acum ca stiu cine sunt EU pot incerca sa-l definesc pe Dumnezeu:
Dumnezeu este tot ceea ce nu sunt EU...

Concluzie 1:
DAR asta inseamna ca Dumnezeu sunteti VOI!

Indoiala...
Chiar asa sa fie?
Oare Exist numai EU si VOI/Dumnezeu sau de fapt voi sunteti mai multi asemenea mie?


Ipoteza 3:
Dumnezeu nu este NOI, NOI fiind toate Fiintele Spirituale existente in Univers, fie oameni, animale, sau orice alte forme de viata.
Atunci Dumnezeu nu este SPIRIT pentru ca Spiritul este format din NOI.
"Noi nu suntem fiinte materiale ce au o experienta spirituala ci suntem fiinte spirituale care au o viata materiala."
Deci daca Eu sunt Spiritul din Trupul Fizic, atunci toate celelalte Spirite cu propriile lor trairi sunt ceilalti... adica Voi.... dar daca nici Eu si nici ceilalti nu suntem Dzeu, atunci ce mai ramane?

Concluzie 3:
Dumnezeu este Universul Exterior Fizic adica MATERIA, contrar credintelor religioase pentru ca Dumnezeu nu poate fi un Spirit, deoarece Spirite suntem NOI iar noi nu suntem Dumnezeu.
Definind Spiritul ca fiind Universul psihologic Interior personal al fiecaruia putem spune ca un Om este propriul sau Univers...
Definind Corpul ca fiind Universul fizic Exterior comun, putem spune ca Dumnezeu este Universul Material Unic in manifestare pentru toti.


DUMNEZEU ESTE MATERIE, afirmatie contrara minciunilor promovate de Religii (vezi Taina Tainelor) care sustin ca Dumnezeu este Spirit.
Aceasta afirmatie respecta toate caracteristicile definitorii ale acestuia cu care sunt mai toti de acord:
Dumnezeu este Prim (incepator, inaintas, antemergator), Creator, si Extrem "cel mai..." (mare, puternic, bun, stiutor, longeviv, etc.)
Dumnezeu fiind Prim nu exista nimic inaintea lui, fiind Creator nu exista nimic in afara lui, fiind Extrem nu exista nimic mai mare/mult, superior lui.
Materia fizica nu a fost creata de nimeni, nimic nu a existat inaintea Materiei, nimic nu este mai mare, puternic, longeviv, etc. decat Universul Fizic Material.

Mai mult, Toti suntem Spirite ce locuim in El adica in trupuri fizice materiale, si El este in Toti, pentru ca trupurile noastre sunt formate din Materie...Insasi emotiile si gandurile noastre exista numai ca urmare a stimulilor fizici (stimuli receptionati prin vaz, auz, miros, etc; si hormoni sau feromoni) si a curentilor electrici neuronali care circula prin creierul si nervii materiali.
Dumnezeu este Iubire, adica Materia ne accepta asa cum suntem si ne asculta in totalitate dorintele prin intermediul creierului si mai apoi al miscarilor trupului.
Dumnezeu ne acorda Liberul Arbitru, adica Materia nu are initiativa proprie, toate comenzile fiind date numai de Spiritele ce locuiesc in trupuri materiale.
Acesta este motivul pentru care Materialistii conduc lumea moderna: EI l-au descoperit pe Dumnezeu in Materie, si il stapanesc, si atunci El le indeplineste dorintele... in vreme ce NOI inventam Dumnezei Spirituali care nu au putere asupra Materiei ci doar asupra Spiritului nostru, putere pe care tot noi o oferim,
ascultandu-l pe "el", Spiritul care nu exista, Lucifer, ne imputinam inauntru,
si astfel ne risipim Vietile in iluzii.
Orice Egregor - Spirit iluzoriu, fie el un Stat, un inger, un demon sau un dumnezeu este Lucifer.

Cand un Om este pregatit pentru a atinge maturitatea spirituala are de trecut un ultim test de personalitale: confruntarea cu Lumina Interioara. Aceasta nu este altceva decat imaginea proprie privita in oglinda iar trecerea corecta a testului este conditionata de Constientizarea ca Lumina nu este El-Dumnezeu ci numai iluzia din oglinda, Lucifer - Spiritul care nu exista pentru ca inauntrul unui Om nu exista altcineva, decat el insusi.

Asadar, pana acum am ajuns la concluziile urmatoare:
Eu sunt Spirit.
Noi suntem toate Spiritele.
El - Dumnezeu, este Universul fizic , Material.
Altii sunt egregorii, spirite iluzorii create din trupurile noastre spirituale.
Toti Egregorii, fie ei "porumbei ai pacii", diavoli, ingeri, corporatii, religii, clanuri, natiuni, state, spirite ale padurii, muncii, frumusetii, calitatilor sau defectelor, Zei si insusi egregorul Dumnezeu - Lumina Spirituala/Lucifer, sunt Demoni iluzorii, creati de noi insine, din "trupul" nostru spiritual, Demoni ce ne consuma din interior,
imputinindu-ne, saracindu-ne.

"Fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor (spirituala)".

Si cine sunt stapanii imparatiei "cerurilor" daca nu preotii, spiritualistii si artistii?!?
Si asta numai pentru ca sunt saraci cu duhul... si atunci se inventeaza in loc sa descopere ceea ce deja sunt.

Oare chiar asa sa fie?
Oare concluziile sunt corecte?
Oare Dumnezeu sa fie Materie fara Spirit iar noi Spirite fara Materie?

Teoriile Relativitatii ne-au aratat ca materia are un echivalent energetic, energia are un echivalent material, si chiar mai mult, materia si energia sunt Una asa cum timpul si spatiul sunt Una.
Asadar Materia are un echivalent spiritual in jocul evenimentelor aleatorii in particular dar riguroase statistic luate ca Intreg, deci Materia are un echivalent spiritual in jocul statisticii si probabilitatilor pe care il numim Noroc, sau Soarta, sau Intamplare, sau Karma. Acesta este spiritul lui, Dumnezeul Material.

Si totusi, unde altundeva as mai fi putut gresi daca nu in ipoteze?
Iar ipoteza folosita este ca Dumnezeu este EL, ca Dumnezeu este Altcineva.
Daca acesta ipoteza este gresita?
Daca Dumnezeu nu este MATERIA si nici EU si nici NOI?
Ce mai ramane daca eliminam TOTul din ecuatie?

NIMICUL.
Inainte de Inceputuri nu a fost decat Nimicul.
Inainte de "a fi", nu am fost Nimic iar dupa ce vom muri vom fi Nimic.
Din NIMIC in NIMIC.
Nimicul este Necreeatul, Nimicul este Dumnezeu Creatorul.
Dar oare Nimicul, Creatorul este Dumnezeu?


Se pare ca ne-am blocat din nou... insa inspiratia elibereaza un blocaj neuronal si o amintire isi face loc spre a fi constientizata:
"Intregul este mai mult decat suma partilor".
Asta este solutia problemei, problema aparuta ca urmare a limitarii de gandire a Omului modern care pentru a putea depasi limitele individuale spre a evolua social a renuntat la studiul Intregului spre a se concentra pe studiul Partilor trecand de la generalist la specialist.
Nimeni nu are dreptate absoluta si toti au Adevaruri Partiale.

"Supra-specializarea taie cunoasterea intr-o mie de bucati si o lasa sa sangereze" (Asimov)

Dumnezeu nu este ceva anume.
Dumnezeu nu este o Parte.
Dumnezeu nu este Spirit...nu numai Spirit, Dumnezeu nu este Materie... nu numai materie, Dumnezeu nu este Nimicul... nu numai Nimicul, Dumnezeu nu sunt EU sau TU sau EL sau ALTCEVA.

DUMNEZEU ESTE TOT

Spiritul (EU, TU, EI)+ Materia (Universul Fizic)+ Nimicul (Zero)+ Iluzia (infinitul), adica definit intr-o singura expresie: TOTul Exista in Paradox.

Paradoxul:
Perfectiunea lui Dumnezeu este data de prezenta Erorilor din Sistem.
Erorile, greselile, sunt acte firesti, ce duc la aparitia individualitatii si a personalitatii.
A gresi este omeneste, DAR mai mult de atat, A gresi este de la Dumnezeu.
Perfectiunea nu consta in evitarea greselilor ci in felul in care le abordam si le rezolvam.

Asadar Dumnezeu este TOT iar Eu sunt o parte din Dumnezeu.
Le fel si Tu, cel care citesti acestea.
La fel si oricine altcineva sau orice altceva.
Iar cum fiecare din Noi este parte din Dumnezeu Constientizeaza ca: "Ceea ce faci celui mai mic dintre NOI, MIE imi faci, iar daca il ajuti pe cel mai mic dintre noi, pe MINE ma ajuti"
Daca ajuti un Om, pe Dumnezeu il ajuti, adica pe Tine te ajuti.
Daca ranesti un Om, pe Dumnezeu il ranesti, adica pe Tine te ranesti.
Daca distrugi natura, pe Dumnezeu il Distrugi, adica pe Tine te distrugi.
TOT ceea ce faci, Intregului ii faci, adica Tie iti faci.


Ceea ce diferentiaza un Om de un neom este Constiinta ca esti ceva izolat, diferit, deosebit de Dumnezeu, Constiinta ca Dumnezeu este altcineva decat tine.
Acesta Constiinta a izolarii de Intreg, a separarii de Dumnezeu a dus societatea umana in pragul colapsului si rasa umana in pragul sinuciderii prin distrugerea capacitatilor Pamantului de a mentine Viata.
Noi am adus Iadul pe Pamant pentru ca NOI suntem Ingerii Cazuti!
Iar printre Noi exista "ingeri inaltati" pentru ca numai in prezenta Raului se poate manifesta Binele.
Insa atat "ingerii cazuti" cat si cei "inaltati" sunt inferiori Oamenilor, pentru ca a fi OM este perfectiunea... imperfectiunii.
Ingerii Cazuti si-au pierdut umanitatea lasandu-se ispititi de Puterea ce o pot castiga supunand pe altii.
Ingerii inaltati "in jos" si-au pierdut umanitatea lasandu-se ispititi de "onoarea" sacrificului de sine.
Orice exces dobandit pe baza diferentelor firesti de personalitate, duce la acumularea de putere, iar orice centru de putere este generatoar de coruptie, indiferent daca excesul este de "rau" sau de "bine".
Acesti oameni deosebiti, cu calitati sau defecte majore, oameni care fac lucruri neobisnuite, deosebit de puternice, in bine sau rau, se numesc "eroi" sau "zei": Hercule, Alexandru cel Mare, Isus, Mahomed, Gingis Han, Hitler, etc.
Iar orice "zeu", indiferent daca este bun sau rau este inferior OMULUI, pentru ca si-a folosit puterea acumulata prin sacrificiu ( de sine sau de altcineva/ altceva).
Puterea nu poate creea Viata, ci numai Moarte.
Puterea nu poate decat distruge.
OMUL este cel mai mic dintre zei pentru ca isi foloseste puterea cu moderatie, actionind minimalist si numai pentru strictul necesar.
Zeii sunt cei mai mici dintre Oameni pentru ca isi folosesc Puterea fara limitari, ba mai mult, subjuga alti oameni pentru a se folosi de puterile lor ca sa creeze excesiv si inutil.
Zeii moderni sunt: artisti si arhitecti megalomani, lideri politici si religiosi, patroni de corporatii, vedete media, etc.
Isus a fost cel mai mare dintre Zeii-Oameni, pentru ca el a avut toata Puterea, si a folosit-o pentru a creea cea mai puternica Religie.

Cel mai mare dintre Zei a fost EL, Christul.
Cel mai mic dintre Zei este OMUL, AntiChristul.

Vremea Zeilor s-a incheiat

Acum e vremea OAMENILOR