Awakening

"Parerea mea este ca nu exista cale de a deveni Liber in conditiile actuale unde instinctele primare joaca un rol decisiv, unde Puterea e scopul suprem al Vietii. Mereu vor exista manipulatori si asa-zisi salvatori.
Libertate va fi atunci cand vom Evolua toti si vom intelege ca suntem Unul."

Initial spui ca nu exista cale de a deveni Liber in actuala manifestare iar apoi se poate percepe un glas stralucitor care spune ca vom deveni Liberi cand toti vom intelege ca suntem Unul... Aici nu te contrazic insa daca te gandesti ca Unul e in toate trupurile noastre si se bucura de a experimenta Sinele in fiecare

din Individualitatile existente atunci nu mai e nevoie de a ajunge toti la intelegerea ca de fapt reprezentam o singura Minte Constienta de-a lungul tuturor Lumilor, e suficient sa intelegi tu. Insa putem sa privim si altfel rolul nostru (al individualitatilor noastre) in Univers, adica de ferestre nenumarate si diferite prin care patrunde aceeasi Lumina a Constientei, astfel deducand de aici ca daca numarul ferestrelor creste atunci Universul se expansioneaza, sau creste in Complexitate, se dezvolta. Totusi, a deveni Treaz, sau Constient ori ati eleva Constiinta la nivele fine de Perceptie si a permite Luminii sa vina in aceasta Lume si sa se manifeste tine de liberul arbitru, in sensul ca aleg sa Aleg Eu insumi si nu aleg sa-i las pe ceilalti sa aleaga pentru mine. Este decizia noastra daca asemeni unor valuri din ocean admitem ori ba, ca in realitate suntem cu totii Oceanul in sine. Este un proces lung si plin de grandoare.

Cand am scris despre contrastul dintre lumina si umbra m-am referit la o cale, una dintr-un milion, catre Cunoasterea Suprema care conduce catre Eliberare. Nu mai descriu acum ce inseamna eliberarea dar ea poate fi inteleasa ca fiind starea de constiinta elevata ce ofera libertate absoluta de intentie si eventual pentru aceia care doresc, darul suprem sau pastrarea identitatii personale. Insa... prietene, ce este Lumina de care tot vorbim? Bun, Intunericul e o iluzie dar privit din planul dimensiunii noastre si Lumina este asemeni unei iluzii... Deci daca pornim sa sondam in abisul Constiintei noastre, putem descoperi ca aceasta patura ciuruita a Intunericului acopera Lumina. Materia oculteaza Spiritul. Dar daca ne apropiem de Lumina ce straluceste si radiaza din toate formele ce ne-nconjoara....si strapungem valul ei parcurgand Lumile Celeste, incepem sa capatam puterea de a percepe sensul cum ca totul, absolut totul este acea Minte nemarginita, Sinele, ceea ce ne face sa percepem ca suntem Constienti. Aceasta este prima treapta, constientizarea Unicitatii Pure a Mintii. Astfel o data ce intri in aceasta intelegere, ce in fapt e reprezentata de o stare de spirit unde intreaga Fiinta Cosmica si Mintea prin care esti Constient sunt Unul, atingi Constientizarea numita si "galactica" unde toate nivelele impreuna cu dimensiunile Cosmosului ating Constiinta Divina.

Totul incepe simplu cu a intelege Identitatea noastra si ca dincolo de ea este acest Camp Universal al Constiintei Pure. Si ca dincolo de aceasta, toate Lumile, toate dimensiunile si locurile sunt cuprinse si continute. In fiecare fiinta, in structura ei este cuprinsa totalitatea Cosmosului asemeni unei parti dintr-o holograma cuantica constienta. Fiecare punct din Spatiu si Timp este in mod intim integrat si prezent in fiecare punct din timp si spatiu prin acest nexus al Mintii Cosmice ce este pura si constienta. De aceea timpul liniar si spatiul liniar nu reprezinta o bariera si odata ce ai atins acest punct al Trezirii Constientei Individuale si intelegi natura Mintii prin care percepi chiar si aceste cuvinte, in acest moment, Constienta, Mintea care intelege si e treaza este acea Fiinta Constienta, acel "Unul" ce se reflecta prin noi toti. Nu trebuie sa daramam Universul pentru a descoperi asta. Totul este sa ne permitem a percepe acest adevar simplu. Sa lasam Mintea sa se perceapa pe ea insasi in liniste.

Asta inseamna a realiza, a intelege, a trai adevarul prin reducerea acestui zgomot ce apartine fluxului mental de date ce sunt inoculate de catre Sistem, flux ce ne permite sa percepem abia un punct din Timp si Spatiu. Totusi Fiinta Cosmica este in noi, noi suntem Unul, si cand dorim sa chemam in ajutor aceasta Fiinta Unica... ea este acolo, prezenta in noi, deoarece ea nu este prezenta doar intelectual ci si in fapt prin realizarea acestui adevar la un nivel constient si intr-un mod exponential. Astfel nu vom mai fi singuri niciodata. Deoarece in acea stare mentala poti apela oricand la acest formidabil nexus, prin unicul si cel mai ultimativ mod de comunicare din cosmos care este constiinta insasi. Nimic nu poate fi mai frumos si mai eliberator dacat aceasta experienta... Existenta insasi.

Articol de @biss