Trezeste-te!

Universul este un Organism Viu si chiar mai mult de atat.
Trupurile noastre nu sunt permanente iar Timpul pe care-l avem la dispozitie pentru a observa descrierea Lumii este foarte scurt.
Si totusi, tinand ori nu cont de acestea ne purtam asemeni unor Nemuritori... Discutiile noastre sunt aproape absurde, toate in majoritatea lor fac abstractie de Realitatea Mortii care ne paste pe fiecare Individual.
Cati dintre noi vom mai face umbra Pamantului peste un an?
Sau peste zece... Dar peste o luna?

Vedeti, asta e Realitatea... Nu prea avem timp pe aici, si totusi ne framantam cum va arata una, alta, peste mii de ani ori peste o luna.
Am incetat sa mai traim clipele Vietii noastre, care sunt suficiente pentru a intelege totul... Chiar Totul.
Cum ar fi daca fiecare ar porni din acest moment sa-si parcurga clipele Vietii de parca ar fi ultimele?... ultima rasuflare, ultima imagine a cerului, ultima imagine a unei pasari, a chipului persoanei iubite, ultima imagine a dusmanului de o Viata... ultima clipa de introspectie, ultima tigara, ultimul sarut... ultima vara... Ultima clipa de Viata.

Aceasta atitudine nu presupune sa te incarci cu pesimism ci dimpotriva!
Devii atent si in control asupra Vietii tale...si atunci apare un miracol - sufletul se inunda de bucuria trairii Constiente a fiecarei clipe din Viata. Moartea devine astfel un sfetnic formidabil. Este simplu... Adu-ti aminte ca vei muri!
Este primul pas catre a deveni Constient, treaz si decuplat de la asa zisa veche paradigma si vei putea astfel sa devii creatorul propriului destin, vei putea manifesta un alt Viitor. Nu mai suntem copii in grija parintilor nostri.
Am devenit adulti si avem alte raspunderi acum...

Zeii sunt invechiti.
Noi suntem mai mult decat au fost Ei.
Noi, cei putini, suntem Unul.
Suntem Totul si Nimic.
Sinele nostru se afla in afara Timpului iar ceea ce alegem pe parcursul Vietii sa permanentizam in Suflet, va deveni mai apoi eternitatea noastra.

Terra este un izvor de Viata, de civilizatii.
Este planeta Mama.
Noi nu suntem primii si nici ultimii.
Trupurile noastre trecatoare ce adapostesc aceasta Constienta Inteligenta ce se percepe pe sine ca actionand si manifestand Timpul, nu sunt primele si nici ultimele.

Dupa ce trupurile noastre, ale prietenilor vor deveni praf de stele iar vorbele noastre vor mangaia prin Eter infinitul si urmasii nostri vor deveni Zeii altor Universuri... alte fiinte vor apare pe Terra sub atentia si ocrotirea batranilor Zei din acest colt de Lume.
Este o poveste fara Sfarsit... insa Timpul nostru pe aceasta Lume e foarte scurt.
De ce sa-l facem si mai scurt prin trairea Vietii in mod oniric si fara strop de control? Oare fiecare-si aminteste ce si-a propus sa faca inainte de a se naste si vede unde se duce cand trupul se uzeaza si cedeaza?

Nu societatea e de vina in vre-un fel ca noi dormim.
Sunt adevarati luptatori si oameni ai Cunoasterii care sustin ca sunt de dorit cele mai oribile conditii de trai deoarece acelea trezesc spiritul care doarme-n noi si omoara autocompatimirea si importanta de sine ce ne fura existenta si ne iluzioneaza ca suntem nemuritori aici. De aceea Schimbarea va veni fie ca vrem ori nu.


Articol de @biss